ODN op LinkedIn
search

DIT IS WERKEN BIJ OMGEVINGSDIENST NEDERLAND

Wij zetten kennis in met daadkracht. Daarin zijn we leidend en hier zijn we trots op! Samen vormen wij een winnend team en zijn we: Omgevingsdienst Nederland.

Wij zetten kennis in met daadkracht. Daarin zijn we leidend en hier zijn we trots op! Samen vormen wij een winnend team en zijn we: Omgevingsdienst Nederland. 

Wij creëren samen met jou carrièrekansen waarbij we uitgaan van jouw persoonlijke behoeften. Jij kiest jouw pad, jij bent leidend, jij bent onze trots! Wij vormen een hecht team van specialisten: Omgevingsdienst Nederland. Waar kennis en passie wordt gedeeld door met elkaar te sparren. Dat houdt jou scherp en onze kennis op hoog niveau. Zo leer je iedere dag bij. Dat maakt jou dé specialist.

Werken bij omgevingsdienst nederland betekent voor jou:

 • Opleidingen en trainingen
  Uitgaand van jouw persoonlijke behoeften
 • Ambitie en ontwikkeling
  Volop ruimte voor het ontwikkelen van jouw kwaliteiten
 • Vrijheid en flexibiliteit
  Zowel op je werk als privé
 • Dynamiek en afwisseling
  Door een diversiteit aan projecten
 • Kennis en deskundigheid
  Door de combinatie van advies en detachering
 • Continuïteit en samenwerking
  Door langdurige samenwerking en het delen van kennis

Wat heb jij nodig? Neem contact op met onze recruiters

Wij zijn OMGEVINGSDIENST NEDERLAND

We zijn een enthousiast, hecht team. Mensen met ambitie, die kennis inzetten met daadkracht. Daarin zijn we leidend en hier zijn we trots op!

Benieuwd wat onze specialisten voor je kunnen betekenen?
Wij helpen je graag verder.

Sleutel tot succes

Onze organisatie draait om mensen, ieder met eigen kwaliteiten en specialismen. Zij zijn de sleutel tot succes. Door opleidingen en trainingen houden we vakinhoudelijke kennis op hoog niveau en ontwikkelen we sociale vaardigheden. We delen kennis, ervaringen en gezelligheid met elkaar tijdens onze kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door met elkaar te sparren op de werkvloer. Dit resulteert in een hecht (kennis)team.

De professional

Als professional binnen jouw specialisme weet jij als geen ander wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw ambities liggen. Samen creëren we carrièrekansen en bekijken we hoe we jouw ambities waar kunnen maken. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, maar ook door het geven van netwerkbijeenkomsten en het coachen van junioren. 

Kies jij voor werken bij Omgevingsdienst Nederland? Dan kies je voor een no-nonsense organisatie met enthousiaste collega’s waar kennis met elkaar wordt gedeeld. Dat maakt ons samen sterk en succesvol.

Opleidingen

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Omgevingsdienst Nederland zorgen wij ervoor dat jij de benodigde kennis opdoet en competenties ontwikkelt. Dit doen we niet alleen door kennis met elkaar te delen tijdens kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door jou op te leiden en te trainen binnen jouw vakgebied. We kijken naar jouw persoonlijke opleidingsbehoeften waarmee jij groei voor jezelf wilt creëren en realiseren. Ons netwerk aan trainers zorgt er met interne en externe trainingen voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dat jij dit direct kunt toepassen in de praktijk

Kies voor werken bij Omgevingsdienst Nederland

Traineeships

Een afgeronde opleiding bouwkunde, ruimtelijke ordening of milieukunde? Onze traineeships zorgen voor een vliegende carrièrestart! 

Op basis van je opleidingsrichting en interesses stellen we een traineeship op maat samen, toegepast op jouw vakgebied. Vanaf dag één zorgen wij ervoor dat jij dé consultant wordt! Jij bent leidend en bepaalt je eigen route. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid en leert van ervaren collega’s binnen het vak door kennis te delen. Je wordt theoretisch opgeleid en ontwikkelt competenties. Alles pas je direct in de praktijk toe, volgens het 70-20-10 principe (blended learning). Je bouwt je kennis op door opleidingen en trainingen (10%) in combinatie met feedback en coaching (20%), om deze kennis vervolgens toe te passen in jouw dagelijkse praktijk (70%). Binnen een jaar heb jij een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt. Want jouw kennis is onze kracht, daarin investeren we graag.

Kies voor een vliegende carrièrestart bij OMGEVINGSDIENST NEDERLAND.

 

Stages

Een stage of afstudeeropdracht geeft jou de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Omgevingsdienst Nederland is een erkend leerbedrijf. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied. Je ervaart ook hoe het is om bij Omgevingsdienst Nederland of één van onze opdrachtgevers te werken: om kennis in te zetten met daadkracht en samen te werken met enthousiaste collega’s. Je leert het bedrijfsleven kennen en ervaart de mogelijkheden die Omgevingsdienst Nederland biedt na het afronden van jouw studie.

Kies voor een uitdagende stage bij omgevingsdienst nederland.

Uitgelichte vacatures

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket