ODN op LinkedIn
search
Menu

Themabijeenkomst Buitenring Parkstad Limburg

Op donderdag 2 november heeft Lybrae Consultants Maastricht een succesvolle themabijeenkomst georganiseerd in Kasteel Vaeshartelt te Maastricht.

 

Deze bijeenkomst stond in het teken van kennisdeling en netwerken. Het hoofdonderwerp was de Buitenring Parkstad Limburg. Bart Raaijmakers, Technisch Manager bij de Provincie Limburg, vertelde een algemeen verhaal over de Buitenring vanuit zijn rol. De volgende spreker was Alphons van den Bergh, werkzaam bij Boskalis als Senior Jurist en Coördinator Vergunningen. Alphons heeft ons meegenomen in de aankomende Omgevingswet en wat dit voor de BPL zou hebben betekent. De derde spreker was Léon Gouverne. Hij is ingehuurd als projectleider voor de gemeente Kerkrade via Lybrae Consultants voor dit project. Hij vertelde over zijn betrokkenheid bij dit project maar ook over BIM modelleren in de infrastructuur en wat de toekomst hierin zal gaan brengen. Ontzettend interessant!  In deze bijeenkomst is het ons gelukt om onze adviseurs, werkzaam in de vakgebieden, Bouwkunde, Civiele Techniek, Milieu, Ruimtelijke Ordening en Bestuursrecht, te triggeren.

Ter afsluiting is er nog nagepraat en hebben we samen geborreld. Hartelijk dank voor jullie komst en via deze weg willen wij de sprekers nogmaals bedanken voor hun tijd en spraakmakende presentaties. Het was een geslaagde avond!

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket