ODN op LinkedIn
search
Menu

ODN_Opleiding.png 

Omgevingsdienst Nederland is leidend op het gebied van opleidingen en trainingen

Door opleidingen en trainingen houden we vakinhoudelijke kennis op peil en ontwikkelen we sociale vaardigheden. Dit verzorgen we niet alleen voor onze eigen specialisten. We verzorgen ook trainingsdagen, maatwerktrainingen, permanente educatie, her- en bijscholing en thema- en kennisdagen voor onze opdrachtgevers. Het aanbod aan trainingen en opleidingen van Omgevingsdienst Nederland richt zich op de taakvelden waarbinnen Omgevingsdienst Nederland actief is. Omgevingsdienst Nederland biedt verschillende vormen van opleidingen en trainingen aan. 

Open inschrijving

Omgevingsdienst Nederland stelt de opleidingen en trainingen van een open inschrijving zelf samen. We delen graag onze kennis met onze opdrachtgevers. 

OPLEIDINGEN EN TRAININGEn overzicht

Maatwerk training

We begrijpen als geen ander dat niet iedere vraag hetzelfde is. Daarom stellen we graag met onze opdrachtgevers een maatwerk training samen waarin we specifiek ingaan op de vraag die gesteld wordt.  Dit doen we door een nauwkeurige inventarisatie van de leerbehoefte waarbij de opdrachtgever zelf zorgdraagt voor de deelnemers. Hierover gaan we graag in gesprek

 

Traineeships & Opleidingstrajecten

Op basis van je opleidingsrichting en interesses stellen we een traineeship op maat samen, toegepast op jouw vakgebied. Vanaf dag één zorgen wij ervoor dat jij dé specialist wordt! Jij bent leidend en bepaalt je eigen route. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid, leert van en deelt kennis met ervaren collega’s binnen het vak. Je wordt niet alleen theoretisch gevoed, maar ook getraind op sociale vaardigheden en past dit direct in de praktijk toe, volgens het 70-20-10 logo-verklaring-ok-bouw.pngprincipe. Bij deze lesmethode geldt dat het (informeel) opnemen van kennis voor het grootste deel (70%) plaatsvindt door het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden. Door coaching en feedback wordt 20% van de kennis opgenomen en 10% van de kennis wordt opgenomen tijdens een training. Binnen een jaar heb jij een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt. Omgevingsdienst Nederland biedt deze traineeships aan voor eigen specialisten én externe partijen. Kies voor een vliegende carrièrestart bij Omgevingsdienst Nederland.

Klik hier voor meer informatie.


Permanente educatie, her- en bijscholing

Voor uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving krachtens de Wabo gelden eisen zoals vastgesteld in de kwaliteitscriteria 2.1. Deze eisen maken permanente educatie voor onze specialisten en externen binnen onze vakgebieden onontkoombaar. Naast een basisopleiding, werkervaring en vlieguren is aanvullende kennis en opleiding van belang om professionals op niveau te houden. Het gaat dan om permanente educatie op het gebied van:
permanente-educatie.png

  • Actuele wet- en regelgeving
  • Wijzigende wet- en regelgeving
  • Best beschikbare technieken
  • Nieuwe technieken
  • Nieuwe processen

 

Netwerk-, thema en kennisdagen

We delen kennis en ervaringen met elkaar tijdens onze kennis- en netwerkbijeenkomsten. De bijeenkomsten kunnen worden bijgewoond door onze specialisten, maar ook externen. Onze specialisten, opdrachtgevers, docenten en trainers vormen samen een kennisnetwerk. We vinden kennisdeling belangrijk. Dat maakt ons sterk! Bekijk onze eerstvolgende bijeenkomst(en)

Vragen over onze opleidingsmogelijkheden?

Wij helpen je graag verder

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket