Dé specialist voor uw WABO taken


X

Uw op- en aanmerkingen worden gebruikt om deze pagina en onze website verder te optimaliseren.

Bouwbesluit 2012

Omgevingsdienst Nederland biedt (gemeente-)ambtenaren de mogelijkheid om een training te volgen over het Bouwbesluit 2012. Medewerkers op het terrein van vergunningverlening, toezicht en brandpreventie worden door ons opgeleid zodat zij de verworven kennis praktisch kunnen toepassen en kunnen doorgeven aan collega’s in de eigen organisatie.

De training is onderverdeeld in 3 dagdelen en kan in overleg met de klant in company gegeven worden of op een door Omgevingsdienst Nederland gekozen centrale locatie. Het eerste dagdeel van onze training betreft de basisprincipes van het Bouwbesluit 2012 en geeft inzicht in wat er is gewijzigd. In het tweede dagdeel wordt er artikelsgewijs door het Bouwbesluit 2012 heen gelopen en wordt er ingegaan op wat de wijzigingen in de praktijk inhouden voor een toetsing. In het derde en laatste dagdeel wordt er ingegaan op de brandveiligheid.

De training is primair bedoeld voor medewerkers die reeds kennis hebben van het Bouwbesluit 2003 en de onderliggende methodiek. Indien uw organisatie echter specifieke vragen heeft kunnen wij onze opleidingen aan uw vraag aanpassen. Wij komen graag bij u langs om uw vraag te inventariseren. Wij kunnen u dan gelijk informeren over onze scherpe prijzen.

Neemt u voor een inventarisatie gesprek, een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op via e-mail info@omgevingsdienstnederland.nl of via telefoonnummer 040 - 294 90 05


LinkedIn ISO 9001